Website laten bouwen door Crossmedia House

Crossmedia House staat voor vooruitgang en dat uiten wij wanneer wij een nieuwe website ontwikkelen. Het internetgebruik op mobiele apparaten groeit constant. Inmiddels vormen mobiele bezoekers bijna 60% van alle internetgebruikers in Nederland. Door de grote toename in internetgebruik van mobiel en tablet adviseert Crossmedia House haar klanten altijd websites responsive te maken. Dat betekent dat een website zich automatisch aanpast aan elk type beeldscherm, ongeacht de grootte van het scherm.

Het aantal gebruikers dat websites bezoekt via mobiele apparaten groeit met de dag en is zelfs groter dan het aantal desktop gebruikers. Daarom is het enorm belangrijk om een website te ontwikkelen met een optimale beleving op mobiele apparaten. Dit geldt zowel voor B2C als voor B2B.

 

Waarom kiezen voor responsive webdesign en een mobiele website bouwen?

Wij hechten een grote waarde aan goed werkende website die gebruiksvriendelijk is en goed vindbaar is. Een gebruiksvriendelijke website begint tegenwoordig daarom ook bij een responsive webdesign. Wij maken onze website altijd standaard responsive, zodat uw website perfect wordt getoond op alle mobiele telefoons en tablet. Het is een feit dat een goed werkende mobiele website ervoor zorgt dat mobiele bezoekers langer op uw website blijven, wat uiteraard de kans verhoogt op een conversie (lees: bestelling, aanvraag, contact).

Kies daarom Crossmedia House voor het maken van een nieuwe goede website die geschikt is voor alle apparaten en een uitstekende gebruiksvriendelijkheid heeft. Bovendien zorgen wij voor een zoekmachine vriendelijke opbouw zodat uw website straks ook goed vindbaar is voor uw klanten. Omdat Google marktleider is in Nederlander zorgen wij ervoor dat uw website ook netjes wordt aangemeld bij Google en deze een juiste opbouw heeft conform de richtlijnen van Google.

Professionele website laten maken?