Home Joomla website ontwikkeling
Let’s collab

Joomla website laten maken met ontwikkeling op maat

Joomla is een open source CMS systeem dat gebruikt wordt om websites te ontwikkelen en behoort samen met WordPress tot de grootste systemen ter wereld. Het grootste voordeel van een open CMS systeem is dat wereldwijd gebruikers meewerken om het continu te verbeteren in prestatie, mogelijkheden en veiligheid.
online adverteren uitbesteden

Joomla website laten maken?

We kunnen met dit CMS systeem de meest unieke websites ontwikkelen met de nieuwste technieken. Niets is ons te gek. Wij worden daarom graag uitgedaagd met maatwerk om het uiterste te halen uit Joomla en al haar functionaliteiten.

Bij ons ben je verzekerd van;

  • één aanspreekpersoon
  • een veilig Joomla website met SSL
  • uitleg en gebruikshandleiding van Joomla
  • maatwerk design van de website
  • alle technische kennis in huis

De mogelijkheden met Joomla zijn zeer uitgebreid. Zoek je dus een Joomla specialist voor maatwerk of advies? Neem dan contact op voor een kennismaking.

Onze websites bevatten de laatste technieken en dat merk je

Een mooi webdesign is natuurlijk essentieel en dat gaat hand in hand met verfijnde techniek. Daarom blijven wij graag door ontwikkelen aan de techniek om een Joomla website super snel, Google vriendelijk en gebruiksvriendelijk te maken op mobiel, computer en tablet. Om websites extra snel te maken gebruiken we REDIS caching techniek op onze hosting. Hierdoor worden websites 30 tot 40 procent sneller en dat is vooral prettig als je mobiele website erg belangrijk is.

Ons proces

Trendy design

Het klinkt bijna te logisch voor woorden. Toch noemen we graag dat je een aantrekkelijk design krijgt, als je door ons een zakelijke website wilt laten maken. In jouw huisstijl. Of misschien wel in een nieuw ontwikkelde look en feel die past bij een heel nieuw publiek voor jouw organisatie…?

Technisch maatwerk

Misschien heb je speciale wensen als het gaat om de pagina-indeling. Je wilt bijvoorbeeld terugkerende tekstblokken op alle pagina’s. Of bijzondere formulieren. Extra beveiliging. Verschillende call-to-actionknoppen (het moment om publiek in actie te laten komen). You name it, we take care of it.

Responsive; ideaal voor elk scherm

Een website laten bouwen betekent bij ons eigenlijk: 3x website ontwikkeling. Want als wij klaar zijn, heb je een site die er anders uit ziet op een smartphone, tablet en pc. Waarom? Omdat de schermen verschillen in grootte. En dus heeft dat invloed op de indeling van je webpagina. Regelen we!

Testen & opleveren

Kies je ervoor een Magento of Wordpress website te laten maken door ons? Dan weet je één ding zeker: als je die opgeleverd krijgt, is alles getest. Tot op de kleinste details. Van knoppen en menu tot Google-functies, downloads, pop-upschermen en meer. Zodra die live gaat, kun jij ermee schitteren.

tom aan het programmeren

Naast Joomla, ook helemaal thuis in het gebruik van Wordpress

Als Joomla je niet zo bekend in de oren klinkt is het goed om te weten dat we ook websites kunnen ontwikkelen op basis van het Wordpress platform. Wordpress is bovendien het meest gebruikte CMS systeem en laat zich net als Joomla kenmerken door een gebruiksvriendelijk beheer systeem.

Als je liever gebruik maakt van Worpdress, dan is het goed om te weten dat we ook jouw wensen hierin prima kunnen verwezenlijken.

Klaar voor joomla website ontwikkeling?

Ben je nieuwsgierig naar de verschillen tussen Joomla en Wordpress en wil je meer weten? Laat je dan terugbellen door onze medewerkers of neem contact met ons op.

Born to be a winner?

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Website professioneel laten ontwikkelen?

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Offerte aanvragenPlan een gesprek