Professionele website laten maken?

Dan bent u bij het juiste adres. Crossmedia House maakt websites die voldoen aan de laatste eisen en met de nieuwste functionaliteiten. Dat komt doordat wij websites volledig op maat en naar wens bouwen en kijken naar nieuwe ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen zijn enorm belangrijk, omdat het gedrag van uw klanten ook met de tijd veranderd. Mensen zijn vaker en meer actief op het internet, waardoor een goed werkende en gebruiksvriendelijke website die ook vindbaar is steeds belangrijker wordt. Dankzij deze werkwijze bent u gegarandeerd van een uniek eigen ontwerp die is afgestemd aan uw wensen, maar die ook het beste aansluit aan de wensen van uw hedendaagse (online) klanten.

 

Website laten maken voor de toekomst

Wij voorzien als onze website projecten van technische aspecten die ervoor zorgen dat uw professionele website klaar is voor de toekomst. Zo voorzien wij onze websites van een zeer gebruiksvriendelijke CMS systeem, zodat u zelf het beheer krijgt van uw eigen website. Daarnaast zorgen wij dat uw website geschikt wordt gemaakt voor mobiel en tablet om het groeiende aantal mobiele web gebruikers optimaal gebruikersgemak te bieden, dit heet een responsive webdesign. Tot slot zorgen wij ervoor dat uw website zoekmachine vriendelijk wordt opgebouwd zodat uw klanten u eenvoudig kunnen vinden op het internet en dat uw website snel wordt geladen in de browser zodat bezoekers niet lang hoeven te wachten voordat zij uw website kunnen zien.

 

Maak kennis met Crossmedia House

Wacht niet langer en neem contact op met ons via telefoon, mail of via onze chat. Wij laten u graag zien wat wij kunnen en adviseren u kosteloos over de mogelijkheden in webdesign. U vindt ons kantoor in Hengelo aan de lansinkesweg 4. Wij heten u van harten welkom en hopen ook u te overtuigen met onze aanpak.