Het enige reclamebureau in Overijssel met de crossmediale aanpak

Het is geen geheim dat het marketing landschap ontzettend snel aan het veranderen is. Ontwikkelingen op het gebied van online gaan razendsnel waardoor het helemaal niet zo gek is dat je als bedrijf / ondernemer niet alles kunt bijbenen. Vaak houd je vast aan een marketing en communicatie werkwijze die in het verleden zich bewezen hebben en daar borduur je op voort. Logisch.

Toch kan een frisse blik, een creatieve geest en meedenkend vermogen een grote steun zijn in zorgen voor meer online succes, meer afspraken naar aanleiding van een gerichte direct mailing of meer conversie uit je bestaande relaties. Bij Crossmedia House weten we hoe we dit soort verschillende vraagstukken moeten behappen. Dankzij een sterk partnerschap en het gebruik van slimme technieken kunnen wij veel. En juist dat maakt ons als reclamebureau in Overijssel zo uniek. Wij schakelen continu tussen online en offline media. Dit maakt ons een uitermate geschikte marketingpartner voor advies en realisatie.

 

Onze medewerkers staan voor je klaar, de koffie overigens ook!

Om het duidelijk te maken hoe al deze zaken bij elkaar kunnen komen, hebben we een video gemaakt over de crossmediale aanpak. Wij zijn o.a. inzetbaar voor grafisch vormgeving, webdesign, campagnes en we geven ook internet marketing trainingen. Het kan natuurlijk nooit kwaad om alles persoonlijk toe te lichten. Onze medewerkers staan je graag te woord via telefoon, chat of mail voor al je vragen. Iets wat we alvast kunnen garanderen is dat je een heerlijke verse kop koffie van ons kunt krijgen. Liever eerst spieken welke bedrijven jou voor zijn gegaan? Bekijk dan ons portfolio.