Waarom een responsive website maken?

Het aantal mobiele internet gebruikers groeit dagelijks dankzij de enorme groei in gebruik van smartphones en tablets. Inmiddels zijn bijna 40% van alle internetgebruikers, mobiele bezoekers. Het is daarom zeer belangrijk dat uw website geschikt is voor gebruik op mobiele apparaten. Daarom maakt Crossmedia House websites altijd standaard responsive.

Dit houdt in dat wij websites realiseren die geschikt zijn voor mobiel en tablet. Het grootste en belangrijkste voordeel is dat de website zich automatisch aanpast aan de breedte van het scherm waarop het bekeken wordt. Dit vergroot de gebruiksvriendelijk enorm, uw bezoekers zullen langer op uw website blijven en dus gemakkelijker de juiste informatie vinden of nog sneller contact met u opnemen.

Wij vragen geen extra kosten voor het responsive maken van uw website, omdat wij vinden dat dit tegenwoordig de norm hoort te zijn.

 

Een nieuwe bij Crossmedia House

Wij vragen nooit extra kosten voor het responsive maken van uw nieuwe website. Wij vinden namelijk dat dit onderdeel is van uw lange termijn investering op het internet en dat uw website ook in de toekomst inzetbaar en functioneel moet zijn. Daarnaast heeft een mobiele website gunstige invloed op uw vindbaarheid in Google. Het is daarom nog een reden om te kiezen voor Crossmedia House, wij adviseren onze klanten in alle belangrijke en relevante technische ontwikkelingen en passen deze direct toe.

Kortom, van plan om een nieuwe website te lanceren voor uw organisatie? Laat deze door Crossmeda House maken en profiteer van onze technische deskundigheid, lage kosten en advies. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoon, mail of chat.