Webdesign in Hengelo voor 100% resultaat

Maak kennis met het meest veelzijdige webdesign bureau in Hengelo. Waarom? Omdat wij een uniek traject aanbieden waarbij diverse diensten direct voor je kunnen inzetten. Stel, je website is verouderd of is toe aan vernieuwing. Of je wilt je huisstijl opfrissen met een nieuw logo. Wat je vraag ook is, we komen graag met je in contact en bespreken direct je wensen. We willen graag weten wie je bent en wat je drijft om iedere dag te ondernemen én wat je uniek maakt. Vervolgens gaan we direct voor je aan het werk. Meer info over deze aanpak, klik hier.

Na het inventariseren van je wensen en we meer weten over je bedrijf, kunnen onze webdesigners voor je aan de slag. Na het presenteren van een volledig uniek nieuw webdesign kun je feedback geven op het ontwerp. Staat het je wel of niet aan, klopt alles en komt het overeen met wat je voor ogen had. Of is het zelfs beter dan verwacht? Goed! Want dat is ons doel, jou 100% overtuigen!

 

Specialisten in maatwerk en techniek, want nagenoeg alles is mogelijk

We laten ons zeker niet afschrikken door specifieke wensen. We bouwen onze websites en webshops namelijk altijd op maat. Kom dus gerust langs als je iets specifieks wilt hebben voor je nieuwe site. We zijn helemaal thuis in bekende CMS systemen als Wordpress en Joomla en hiermee creëren we dus ook websites met een zelf te beheren CMS systeem.

Voor webshops maken wij gebruik van Magento, hét #1 e-commerce platform. Dus wat je wensen ook zijn, wij maken het! Kom langs als je interesse hebt in een kennismaking of als je gewoon zin hebt om meer te weten over Crossmedia House onder het genot van heerlijke verse koffie. Of neem een kijkje op ons portfolio en zie wat wij hebben gedaan voor onze klanten.