Home Werkgebied Reclamebureau Amsterdam Webdesign Amsterdam
Let’s collab

Jouw webdesign specialist in Amsterdam

Said the wise men from the east.
zoekmachine optimalisatie of SEO reclamebureau in Amsterdam

Pixel perfect webdesign dat aanspreekt

Wanneer het neerkomt op webdesign is ieder klein detail van onschatbare waarde. Wanneer wij een webdesign in Amsterdam opleveren voor klanten, moet het tot in de detail kloppen en dat betekent tot precies op de pixel na.

Gelukkig is dat voor ons geen probleem omdat we al 10 jaar ervaring hebben in het vormgeven van prachtige websites voor kleine, maar ook hele grote bedrijven. We designen altijd vanuit de doelgroep van de opdrachtgever, waarbij het ontzettend belangrijk is dat een goede gebruiksvriendelijkheid de juiste aandacht krijgt op mobiel en desktop.

Waarom kiezen voor ’tukkers’ uit Hengelo?

  • nuchter, to the point en recht door zee
  • hoge klanttevredenheid
  • meer dan 10 jaar ervaring in webdesign
  • geen uurtje factuurje mentaliteit
  • vormgevers en developers in eigen huis

Ons proces

It all begins with … you

Voor de juiste start vinden wij een briefingsgesprek belangrijk. Hierin leren we graag jou en je wensen kennen. Net als je doelgroep en je doel. Heb je een styleguide waarin je huisstijl staat? Dan ontvangen we dit ook graag meteen. Dat is onze basis om het webdesign te laten maken in lijn met je identiteit.

Sharing online design

Dankzij het briefingsgesprek hebben we de handvatten voor het ontwerp van jouw homepage. Hierin zie je dan ook de afgesproken uitgangspunten terug. Dit design krijg je via Adobe XD. Op die manier schakelen we snel en nemen we het ontwerp bijvoorbeeld makkelijk op afstand met je door. Let’s go digital!

Next generation pages

Na akkoord op de homepage geef je het startsein om ook de andere pagina’s van je website te laten ontwerpen. Van contactpagina tot producten- of dienstenoverzicht. En van invulformulier tot ‘over ons’. Zodra we het ontwerp realiseren, krijg je opnieuw een link om het meteen online onder de loep te nemen.

Ready for more?

Als je toe bent aan de volgende professionaliseringsstap denken we ook graag met je mee hoe jij je business laat groeien. Kies hiervoor bijvoorbeeld uit internet adverteren, SEO uitbesteden, social media uitbesteden of andere hulp. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt voor slimme marketing met succes.

Online marketing training

Mooie websites maken, daar doen we het voor!

Wij zijn multi-inzetbaar bij het gebruik van opensource CMS systemen. Wij realiseren onze websites namelijk in Wordpress. Een uitstekend CMS systeem die we zeer goed onder de knie hebben met als voordeel dat je website supersnel wordt en Google vriendelijk wordt opgeleverd.

En dat vinden wij belangrijk, omdat tegenwoordig het steeds belangrijker wordt om een website te hebben die goed vindbaar is in Google. Dit doen we middels zoekmachine optimalisatie (SEO) of zoekmachine adverteren (SEA). Lees daarom meer over zoekmachine optimalisatie in Amsterdam.

Wat is webdesign

Laat je niet afleiden door het woord design; dit lijkt alleen op de look en feel te slaan. Toch kan professioneel webdesign niet zonder de techniek. Dus de combinatie van die twee is wat je krijgt als je ervoor kiest een website te laten ontwerpen.

Let’s collaborate!

Jij weet nu het verschil tussen gewoon webdesign en professioneel webdesign. De vraag is dus niet meer óf je dit wilt, maar wannéér je hiermee wilt starten via een samenwerkende aanpak. Let’s collaborate.

Start je project met ons samen!

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Klaar voor een professioneel webdesign?

Roy Monteiro

Designer

roy monteiro
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan