Home Werkgebied Reclamebureau Hengelo Webdesign Hengelo
Let’s collab

Webdesign Hengelo

Bij ons krijg je volledige maatwerk van A-Z naar wens van website design tot ontwikkeling totdat jij tevreden bent.
reclamebureau voor seo en webdesign en drukwerk hengelo

Webdesign bureau in Hengelo voor 100% resultaat

Website op maat laten maken in Hengelo doe je bij Crossmedia House, hét meest veelzijdige webdesign bureau. Waarom? Omdat wij een uniek traject aanbieden waarbij gecombineerd wordt met meerdere digital marketing diensten en direct kunnen inzetten.

Stel, je website is technisch verouderd of is toe aan vernieuwing qua uitstraling. Of je wilt je huisstijl opfrissen met een nieuw logo. Wat je vraag ook is, we komen graag met je in contact en bespreken direct je wensen.

Voordat we starten beginnen we met een briefing. Wie ben je als bedrijf, wat doe je én wat maakt je uniek? Wie is je doelgroep en wat vinden jouw klanten belangrijk?

Na het inventariseren van je wensen en we meer weten over je bedrijf, kunnen onze webdesigners voor je aan de slag. Na het presenteren van een volledig uniek nieuw webdesign kun je feedback geven op het ontwerp. Staat het je wel of niet aan, klopt alles en komt het overeen met wat je voor ogen had. Of is het zelfs beter dan verwacht? Goed! Want dat is ons doel, jou 100% overtuigen!

Wat krijg je van ons?

Kies je voor ons, dan profiteer je van onderstaande voordelen:

  • één vast contactpersoon
  • gebruiksvriendelijk CMS systeem
  • onderhoud en hosting tegen scherpe tarieven
  • website met complete maatwerk design en ontwikkeling
  • supersnelle laadtijd
  • dynamisch en eenvoudig te beheren
  • koppelingen met externe software

Ons proces

It all begins with … you

Voor de juiste start vinden wij een briefingsgesprek belangrijk. Hierin leren we graag jou en je wensen kennen. Net als je doelgroep en je doel. Heb je een styleguide waarin je huisstijl staat? Dan ontvangen we dit ook graag meteen. Dat is onze basis om het webdesign te laten maken in lijn met je identiteit.

Sharing online design

Dankzij het briefingsgesprek hebben we de handvatten voor het ontwerp van jouw homepage. Hierin zie je dan ook de afgesproken uitgangspunten terug. Dit design krijg je via Adobe XD. Op die manier schakelen we snel en nemen we het ontwerp bijvoorbeeld makkelijk op afstand met je door. Let’s go digital!

Next generation pages

Na akkoord op de homepage geef je het startsein om ook de andere pagina’s van je website te laten ontwerpen. Van contactpagina tot producten- of dienstenoverzicht. En van invulformulier tot ‘over ons’. Zodra we het ontwerp realiseren, krijg je opnieuw een link om het meteen online onder de loep te nemen.

Ready for more?

Als je toe bent aan de volgende professionaliseringsstap denken we ook graag met je mee hoe jij je business laat groeien. Kies hiervoor bijvoorbeeld uit internet adverteren, SEO uitbesteden, social media uitbesteden of andere hulp. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt voor slimme marketing met succes.

Website laten bouwen

Specialisten in maatwerk en techniek, want nagenoeg alles is mogelijk

We laten ons zeker niet afschrikken door specifieke wensen. We bouwen onze websites en webshops namelijk altijd op maat. Kom dus gerust langs als je iets specifieks wilt hebben voor je nieuwe site. We zijn helemaal thuis in bekende CMS systemen als Wordpress en Joomla en hiermee creëren we dus ook websites met een zelf te beheren CMS systeem.

Voor webshops maken wij gebruik van WooCommerce, hét #1 e-commerce platform. Dus wat je wensen ook zijn, wij maken het! Kom langs als je interesse hebt in een kennismaking of als je gewoon zin hebt om meer te weten over Crossmedia House onder het genot van heerlijke verse koffie. Of neem een kijkje op ons portfolio en zie wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat is webdesign

Laat je niet afleiden door het woord design; dit lijkt alleen op de look en feel te slaan. Toch kan professioneel webdesign niet zonder de techniek. Dus de combinatie van die twee is wat je krijgt als je ervoor kiest een website te laten ontwerpen.

Go forward

Jij weet nu het verschil tussen gewoon webdesign en professioneel webdesign. De vraag is dus niet meer óf je dit wilt, maar wannéér je hiermee wilt starten via een samenwerkende aanpak. Let’s collaborate.

Go for it and make your move forward

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Roy Monteiro

Designer

roy monteiro
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan