Zoekmachine Optimalisatie (SEO) in Den Haag voor meer resultaat

Weleens gehoord van 'SEO' ? Wellicht niet, maar ongetwijfeld dat 'Google' bekender in je oren klinkt. SEO, of zoekmachine optimalisatie,  omschrijft het proces van het optimaliseren van webpagina's zodat deze hoger komen te staan in 'gratis' organische resultaten van een zoekmachine. Omdat Google marktleider is in Nederland heeft het eigenlijk alleen maar zin om te focussen op een optimale vindbaarheid in Google.nl. Dat betekent dat als je meer nieuwe bezoekers wilt op je website, SEO heel belangrijk is.

Met zoekmachine optimalisatie in Den Haag maken wij jou bedrijf zichtbaar voor je directe klanten uit de regio. Dit doen we door actief aan de slag te gaan met de content op je website en deze af te stemmen aan de richtlijnen van Google. Wat we precies doen, kun je nalezen op onze SEO pakketten pagina.

Waarom hoger in Google zo belangrijk is

Wist je dat ca. 85% van alle organische kliks in Google afkomstig zijn van de top 5 organische resultaten? Dat betekent dat het ontzettend belangrijk is om hoger in Google te staan met je website of webshop. Als je niet goed vindbaar bent mis je potentiële klanten en daarmee dus ook omzet. Dat is zonde! Daarom adviseren wij om altijd serieus te investeren in de kwaliteit van je content. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Video's op je pagina's plaatsen
  • Goede content schrijven ( Content = King )
  • Gebruik aantrekkelijke koppen
  • Vul je meta titel en meta omschrijving in
  • Zorg voor een snelle paginalaadtijd

Wil je meer SEO tips ontvangen of zoek je een online marketing bureau die met je samen kan sparren én het werk voor je uit handen kan nemen? Neem dan contact op met de SEO specialisten van Crossmedia House.

Direct weten of SEO iets voor jou is? Vraag de gratis scan aan!

Liever eerst weten of het nut heeft om SEO in te zetten voor je website? Dat is begrijpelijk. Daarom kun je online bij ons een SEO scan aanvragen. Je komt direct te weten of er wel voldoende draagvlak is voor jouw producten en diensten en waar je mogelijke kansen liggen. Deze scan is volledig vrijblijvend.