Joomla website laten maken zoals jij dat wilt

Joomla behoort samen met Wordpress en Drupal tot de meest bekende en meest gebruikte CMS systemen voor websites. Bij Crossmedia House zijn we gek op Jooma. We kunnen namelijk met dit CMS systeem de meest unieke websites opleveren met de nieuwste technieken. Niets is ons te gek. Wij worden daarom graag uitgedaagd met maatwerk om het uiterste te halen uit Joomla en al haar functionaliteiten. Een Joomla website volledig op maat laten maken? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

 

Onze websites bevatten de laatste technieken en dat merk je

Een mooi vormgegeven website is natuurlijk essentieel. Toch is de techniek (de basis) ook ontzettend belangrijk. Daarom blijven wij nog graag door sleutelen aan de techniek, om een Joomla website super snel te maken, Google vriendelijk en volledig gebruiksvriendelijk op mobiel, computer en tablet.

We vertellen je graag meer over hoe wij onze websites maken. Want naast Joomla, kunnen wij ook Wordpress websites ontwikkelen op basis van dezelfde filosofie. Meer weten? Laat je dan terugbellen door één van onze medewerkers.