Joomla website laten maken zoals jij dat wilt

Joomla behoort samen met Wordpress en Drupal ( Helaas is Drupal uitgefaseerd en wordt dit CMS niet meer geupdate ) tot de meest bekende en meest gebruikte open source CMS systemen voor websites. Bij Crossmedia House zijn we gek op Jooma. We kunnen namelijk met dit CMS systeem de meest unieke websites ontwikkelen met de nieuwste technieken. Niets is ons te gek. Wij worden daarom graag uitgedaagd met maatwerk om het uiterste te halen uit Joomla en al haar functionaliteiten. Een Joomla website volledig op maat laten maken? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Bij ons ben je verzekerd van;

  • één aanspreekpersoon
  • een veilig Joomla website met SSL
  • uitleg en gebruikshandleiding van Joomla
  • maatwerk design van de website
  • alle technische kennis in huis

Onze websites bevatten de laatste technieken en dat merk je

Een mooi vormgegeven website is natuurlijk essentieel. Toch is de techniek (de basis) ook ontzettend belangrijk. Daarom blijven wij nog graag door sleutelen aan de techniek om een Joomla website super snel te maken, Google vriendelijk en volledig gebruiksvriendelijk op mobiel, computer en tablet. Om websites extra snel te maken gebruiken we REDIS caching techniek op onze hosting. Hierdoor worden websites 30 tot 40 procent sneller en dat is vooral prettig als je mobiele website erg belangrijk is.

We vertellen je graag meer over hoe wij onze websites maken. Want naast Joomla, kunnen wij ook Wordpress websites ontwikkelen op basis van dezelfde filosofie. Meer weten? Laat je dan terugbellen door één van onze medewerkers.