Joomla website ontwikkeling uitgevoerd door specialisten

Joomla is een open CMS systeem dat gebruikt wordt om websites te ontwikkelen. Het grootste voordeel van een open CMS systeem is dat wereldwijd gebruikers meewerken om het continu te verbeteren in prestatie, mogelijkheden en veiligheid.

De mogelijkheden met Joomla zijn zeer uitgebreid. Zo is deze website waar je nu naar kijkt gebouwd met gebruik van het Joomla CMS platform. Crossmedia House biedt al vanaf dag één Joomla website ontwikkeling aan, waardoor we veel ervaring en expertise hebben opgebouwd. Zoek je dus een Joomla specialist voor maatwerk of advies? Neem dan contact op voor een kennismaking.

 

Naast Joomla, ook helemaal thuis in het gebruik van Wordpress

Als Joomla je niet zo bekend in de oren klinkt is het goed om te weten dat we ook websites kunnen ontwikkelen op basis van het Wordpress platform. Wordpress is bovendien het meest gebruikte CMS systeem en laat zich net ls Joomla kenmerken door een gebruiksvriendelijk beheer systeem.

Als je ook liever van Worpdress gebruik maakt en dit ook wilt blijven doen, dan is het goed om te weten dat we ook jouw wensen hierin prima kunnen verwezenlijken. 

Ben je nieuwsgierig naar de verschillen tussen Joomla en Wordpress en wil je meer weten? Laat je dan terugbellen door onze medewerkers of neem contact met ons op.