Een SEO partner in Groningen die volledig ondersteunt

Goed nieuws, want dat zijn we! Uniek, want vaak zie je SEO bureau's die met name enkel adviseren. Wij vinden dit vreemd. Sterker nog, wij doen niet aan SEO adviesrapporten, maar doen de benodigde uitvoerende werkzaamheden zoals;

  • het optimaliseren van de content;
  • zoekwoorden dichtheid controleren;
  • opbouwen van een kwalitatieve linkstructuu;
  • je kunt ons zelfs inzetten bij het maken van een website.

Voordat we beginnen bieden wij een gratis SEO scan aan. Dit omvat een vooronderzoek die laat zien hoe het zoekgedrag is van jouw potentiële klanten op het internet. Meer specifiek je klanten die zoeken op Google, de grootste zoekmachine van Nederland. SEO zorgt voor een hogere vindbaarheid in de gratis resultaten, zonder dat je hoeft te adverteren. Wil je toch lever direct resultaat en meteen bovenaan staan in Google? Dan adviseren wij om aan de gang te gaan met AdWords.

 

Ik ben alleen lokaal actief met mijn business, Is zoekmachine marketing dan ook nuttig voor mij?

Het antwoord is ja! Want óók in jouw directe omgeving zijn je klanten op zoek via Google naar producten of diensten. Het zou zonde als je met je website niet zichtbaar bent, terwijl potentiële klanten jou nodig hebben. Door actief SEO in te zetten in Groningen zul je zien dat je meer bezoekers aantrekt uit de regio. Je wordt beter gevonden en nieuwe klanten zullen eerder bij je gaan bestellen of je diensten gebruiken. Ons eerste tip krijg je alvast cadeau. Meld je aan voor Google Mijn Bedrijf voor een betere lokale zichtbaarheid. Meer tips krijgen op het gebied van online marketing en websites? Neem dan gerust contact met ons op!

Wil je graag weten waar je kansen liggen? Met een gratis SEO scan lukt dat!