Webdesign voor Winterswijk

Is je website verouderd? Of zoek je juist naar een ander systeem om je website gemakkelijker te beheren? Of is je huisstijl veranderd, waardoor je website óók op de schop moet? Dan staan wij voor je klaar! Wij bouwen jouw nieuwe website op super snelle en professionele manier en dat doen we al 10 jaar. Als online marketingbureau houden we ons dagelijks bezig met de nieuwste marketingtools en web technieken en daar profiteer jij als klant van uiteraard. 

Zelf bouwen we hele mooie websites in Wordpress en daarbij is alles mogelijk. Van maatwerk designs tot aan aangepaste plugins, we ontwikkelen het allemaal in-huis met ongelooflijke goede Wordpress ontwikkelaars. Ben je nieuwsgierig hoe goed wij zijn? Daag ons dan uit met jouw project en maak nu een afspraak.

WooCommerce webshop maken

Wat je wellicht niet weet is dat Wordpress ook als basis wordt gebruikt voor e-commerce. Dankzij de slimme WooCommerce uitbreiding kun jij ook van start met het verkopen van producten op het internet. Hier komt natuurlijk wel veel bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan zaken als;

  • betaalkoppelingen en mogelijkheden
  • voorraad- en klantbeheer
  • track & trace verzending
  • click & collect mogelijkheden
  • marketing automation
  • Google shopping
  • koppeling CRM & administratiesysteem

Gelukkig hebben we heel veel webshop door de jaren heen ontwikkeld en dus kunnen we je goed en deskundig adviseren. Stap voor stap zetten wij de routekaart voor je klaar tot het moment van lanceren! Bekijk hier impressies van ons werk.

Bereik je klanten in Winterswijk en omgeving

Wanneer je webshop of website klaar is en live staat houd het daar niet op natuurlijk. Want hoe kom je nu aan nieuwe klanten en hoe wordt je goed gevonden? Daarvoor zijn de Google specialisten bij Crossmedia House! Want dankzij hun ervaring in zoekmachine marketing kunnen zij ervoor zorgen dat je hoger in Google komt wanneer mensen zoeken naar je product of dienst. Verkoop je producten online? Dan is Google Shopping bijvoorbeeld een mooie advertentie kanaal om in te zetten. We begrijpen dat je vast veel vragen hebt hoe dit in z'n gang gaat en natuurlijk wat de investering zal bedragen. Maak daarom een afspraak met ons team, dan leggen we je graag alles uit onder het genot van een kop koffie.