Home Werkgebied Reclamebureau Oldenzaal Drukwerk Oldenzaal
Let’s collab

Drukwerk & promotiemateriaal in Oldenzaal

Profiteer van persoonlijke service en super scherpe drukwerk prijzen!
reclamebureau voor seo en webdesign in oldenzaal

Drukwerk in Oldenzaal gewoon goed geregeld

Je hebt drukwerk in Oldenzaal nodig, maar je hebt geen tijd of zin om uit te zoeken wat nu goed is? Dan kun je aankloppen bij Crossmedia House. Wij hebben namelijk een uitgebreide netwerk van leveranciers en specialisten om ons heen verzameld waardoor we nagenoeg alles kunnen leveren op het gebied van print, promotiemateriaal, buitenreclame en huisstijl drukwerk. We kunnen tevens ontzettend scherpe tarieven hanteren die vaak nog lager liggen dan lokale drukkerijen.

Bedrukte promotiemateriaal

Heb je binnenkort een beurs? Wil je iets persoonlijk weggeven aan je klanten of zoek je een manier om relaties op een unieke manier te verrassen met een direct mailing actie? Dan is het wel zo prettig dat je iemand hebt die weet waar je moet beginnen en hoe je dat het beste kunt doen. Gelukkig vind je bij ons de juiste kennis en expertise zodat je promotiemateriaal er mooi uitziet en altijd op tijd wordt geleverd. Ook verzorgen we de verspreiding van je reclame uitingen en denken we mee in hoe je de beste resultaten kunt behalen op basis van demografische factoren en interesses.

Ons proces

Wat heb jij nodig?

De belangrijkste stap bij print media: jouw doel, doelgroep en boodschap inventariseren. Op basis daarvan kiezen we samen welke druk- of printkwaliteit hierbij past. Vraagt de uitstraling van je bedrijf om visitekaartjes met mat- of glansaccenten? Werkt een catalogus met ringband voor je klanten beter? Wij adviseren je.

Prijs & kwaliteitscheck

In de drukwerkwereld zitten veel prijsvechters. Dat kan handig zijn als kwaliteit even niet het belangrijkste voor jou is. Ga je liever voor een doorlopend constante kwaliteit in kleur en papier? Dan betaal je iets meer en krijg je keiharde garanties. En niet goed, geld terug. Wij denken graag met je mee.

Vertrouwde partners

Zowel bij de ‘snelle drukwerkjongens’ als bij vertrouwde drukkers in de regio hebben we uitstekende contacten. Hierdoor krijg jij altijd een scherper tarief dan als je rechtstreeks print media inkoopt. Bovendien lopen deze partners een stapje harder voor ons als vertrouwde relatie. Dat geeft zekerheid!

Complete coördinatie

Welke papierkwaliteit, oplage of vorm je ook kiest, wij regelen alles voor je. Van prijs opvragen en aanleveren van het juiste bestand tot controleren van de drukkwaliteit. Zo weet je zeker dat je de juiste prijs-kwaliteitverhouding hebt en we het je zo makkelijk mogelijk maken. Child can do the laundry :-)

Zoekmachine optimalisatie

Boeskool here we come!

Oldenzaal, of Boeskool, is dé carnaval stad in Twente. Dit jaarlijks terugkerende feest trekt vele bezoekers uit de regio. Ben je lid van een vereniging en wil je daarom op tijd al je promotiemateriaal geregeld hebben? Maak dan tijdig een afspraak zodat we alles op tijd voor je kunnen regelen. Ook voor andere promotiemateriaal kun je ons natuurlijk inschakelen.

Wat we voor je kunnen doen

  • Advies over papierkeuze en type druk
  • Standaard en maatwerkproducten
  • Bijzondere papierformaten/vormen
  • Levering uit voorraad op afroep
  • Last minute en 24-uurslevering
  • Drukwerkbemiddeling
  • Speciale afwerking

De voordelen

  • Kostenbesparing + gratis verzending
  • Topkwaliteit printmedia/drukwerk
  • Duurzaam, FSC-gekeurd papier

Blijf altijd in beeld

Het doel van promotiemateriaal en drukwerk is om herkenbaarheid en zichtbaarheid te realiseren zodat mensen aan je gaan denken bij het zien van je naam of logo. Gebruik het verstandig en zet het om in je voordeel.

Vraag een offerte aan

channable
crazyegg
google partner
Google Analytics

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Offerte aanvragenPlan een gesprek