Je eigen wordpress product configurator

Om jezelf te onderscheiden in jouw markt of branche is het bieden van maatwerk altijd een pré. Het mooiste is natuurlijk om dit online op je website of webshop te laten zien door je bezoekers de mogelijkheid te geven zelf hun product samen te stellen. Gelukkig is dit realiseren met een product configurator die wij helemaal op maat en naar wens voor jou kunnen bouwen. De product configurator ontwikkelen wij dusdanig zodat jij het ook heel eenvoudig kunt bewerken. We houden rekening dat je in een later stadium variaties wilt toevoegen of verwijderen en dat moet natuurlijk gewoon kunnen.

Andere mogelijkheden van onze Wordpress product configurator:

  • Toevoegen van nieuwe opties en variaties
  • Klant ontvangt zijn of haar configuratie automatisch in de mail in een .pdf document
  • Aanvragen kunnen gemeten worden in Google Analytics voor marketing doeleinden
  • Volledig compatibel met Wordpress CMS en WooCommerce
  • Onderhoud en support door Wordpress specialisten

WooCommerce product configurator

Natuurlijk is het ook heel interessant als de configurator gebruikt wordt voor e-commerce activiteiten zoals op een webshop. Hierbij kunnen we de configurator implementeren in WooCommerce, waarbij bezoekers een WooCommerce product of dienst kunnen samenstellen én direct online kunnen betalen. Super handig natuurlijk! Zo kun je maatwerk online verkopen wat een enorme USP is ten opzichte van je concurrenten. Ben je benieuwd hoe zo'n configurator in de praktijk werkt? We nodigen je graag uit op kantoor voor een demo.

Op zoek naar Wordpress specialist? Daag ons uit met jouw project op maat

Bij Crossmedia House werken echte vakidioten met passie voor het vak en veel inhouse kennis op het gebied van online marketing en Wordpress ontwikkeling. Daarom kloppen ook andere bureaus bij ons aan voor Wordpress ontwikkeling en website beheer. Doordat wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring weten wij precies wat wel en niet technisch mogelijk is. Ook kunnen wij bestaande Wordpress websites overnemen, optimaliseren en technisch onderhouden. Heb jij een Wordpress website die je wilt laten onderhouden? Of wil je juist overstappen op Wordpress en WooCommerce? Neem dan contact met ons op via info@crossmediahouse.nl of bel ons op 074-8512665.