Home WordPress Product configurator
Let’s collab

WordPress product configurator met WooCommerce

Biedt je als bedrijf een complex product aan en wil je jouw klanten het gemak bieden om het product zelf te configureren? Dat kan simpel met een product configurator! Om jezelf te onderscheiden in de markt is het bieden van maatwerk zeer uniek. Tegelijkertijd zal het product meer uitleg nodig hebben.
Website ontwikkeling header

WordPress product configurator met WooCommerce

Het mooiste is natuurlijk om dit online op je website of webshop te laten zien door je bezoekers de mogelijkheid te geven zelf hun product samen te stellen. Dit kunnen wij geheel op maat verzorgen zodat jouw klanten het gemak online kunnen ervaren.

De product configurator ontwikkelen wij simpel zodat jij het ook weer eenvoudig kunt bewerken. We houden rekening dat je in een later stadium altijd variaties kunt toevoegen, veranderingen kunt toepassen en verder kunt uitbreiden met nieuwe mogelijkheden. De configurator wordt ook geschikt gemaakt voor mobiel.

Andere mogelijkheden:

  • Toevoegen van nieuwe opties en variaties
  • Klant ontvangt zijn of haar configuratie automatisch in de mail in een .pdf document
  • Aanvragen kunnen gemeten worden in Google Analytics voor marketing doeleinden
  • Volledig compatibel met WordPress CMS en WooCommerce
  • Onderhoud en support door WordPress specialisten

WooCommerce product configurator

Het is ook heel interessant als de configurator gebruikt wordt voor e-commerce activiteiten zoals op een webshop.

Hierbij kunnen we de configurator implementeren in WooCommerce, waarbij bezoekers een WooCommerce product of dienst kunnen samenstellen én direct online kunnen betalen. Super handig natuurlijk!

Zo kun je maatwerk online verkopen wat je weer onderscheid van jouw concurrenten. Ben je benieuwd hoe zo’n configurator in de praktijk werkt? We nodigen je graag uit voor een demo.

Ons proces

Trendy design

Het klinkt bijna te logisch voor woorden. Toch noemen we graag dat je een aantrekkelijk design krijgt, als je door ons een zakelijke website wilt laten maken. In jouw huisstijl. Of misschien wel in een nieuw ontwikkelde look en feel die past bij een heel nieuw publiek voor jouw organisatie…?

Technisch maatwerk

Misschien heb je speciale wensen als het gaat om de pagina-indeling. Je wilt bijvoorbeeld terugkerende tekstblokken op alle pagina’s. Of bijzondere formulieren. Extra beveiliging. Verschillende call-to-actionknoppen (het moment om publiek in actie te laten komen). You name it, we take care of it.

Responsive; ideaal voor elk scherm

Een website laten bouwen betekent bij ons eigenlijk: 3x website ontwikkeling. Want als wij klaar zijn, heb je een site die er anders uit ziet op een smartphone, tablet en pc. Waarom? Omdat de schermen verschillen in grootte. En dus heeft dat invloed op de indeling van je webpagina. Regelen we!

Testen & opleveren

Kies je ervoor een Magento of Wordpress website te laten maken door ons? Dan weet je één ding zeker: als je die opgeleverd krijgt, is alles getest. Tot op de kleinste details. Van knoppen en menu tot Google-functies, downloads, pop-upschermen en meer. Zodra die live gaat, kun jij ermee schitteren.

Digital marketing social media uitbesteden

Op zoek naar een WordPress specialist? Daag ons uit met jouw project op maat

Bij Crossmedia House werken echte vakidioten met passie voor het vak en veel kennis. Van design, tot website ontwikkeling en volledige online marketing

Bedrijven kiezen voor website ontwikkeling en website beheer van Crossmedia House door de prettige manier van samenwerken, het klaar staan voor klanten en kwaliteit. Wij beschikken over ruim 15 jaar ervaring, daardoor weten wij precies wat wel en niet technisch mogelijk is.

Website onderhoud en hosting

Heb je een bestaande WordPress website en zoek je een partner voor onderhoud, optimalisatie en hosting? Ook dan kun je bij ons terecht!

Born to be a winner?

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan