Home WordPress Product configurator
Let’s collab

WordPress product configurator WooCommerce

Bied je als bedrijf een complex product aan en wil je jouw klanten het gemak bieden om het product zelf te configureren? Dat kan simpel met een product configurator! Om jezelf te onderscheiden in de markt is het bieden van maatwerk zeer uniek. Tegelijkertijd zal het product meer uitleg nodig hebben.
Website ontwikkeling header

WordPress product configurator WooCommerce

Het mooiste is natuurlijk om dit online op je website of webshop te laten zien door je bezoekers de mogelijkheid te geven zelf hun product samen te stellen. Dit kunnen wij geheel op maat verzorgen zodat jouw klanten het gemak online kunnen ervaren.

De product configurator ontwikkelen wij simpel zodat jij het ook weer eenvoudig kunt bewerken. We houden rekening dat je in een later stadium altijd variaties kunt toevoegen, veranderingen kunt toepassen en verder kunt uitbreiden met nieuwe mogelijkheden. De configurator wordt ook geschikt gemaakt voor mobiel.

Andere mogelijkheden:

  • Toevoegen van nieuwe opties en variaties
  • Klant ontvangt zijn of haar configuratie automatisch in de mail in een .pdf document
  • Aanvragen kunnen gemeten worden in Google Analytics voor marketing doeleinden
  • Volledig compatibel met WordPress CMS en WooCommerce
  • Onderhoud en support door WordPress specialisten

WooCommerce product configurator

Het is ook heel interessant als de configurator gebruikt wordt voor e-commerce activiteiten zoals op een webshop.

Hierbij kunnen we de configurator implementeren in WooCommerce, waarbij bezoekers een WooCommerce product of dienst kunnen samenstellen én direct online kunnen betalen. Super handig natuurlijk!

Zo kun je maatwerk online verkopen wat je weer onderscheid van jouw concurrenten. Ben je benieuwd hoe zo’n configurator in de praktijk werkt? We nodigen je graag uit voor een demo.

Ons proces

Trendy design

Het klinkt bijna te logisch voor woorden. Toch noemen we graag dat je een aantrekkelijk design krijgt, als je door ons een zakelijke website wilt laten maken. In jouw huisstijl. Of misschien wel in een nieuw ontwikkelde look en feel die past bij een heel nieuw publiek voor jouw organisatie…?

Technisch maatwerk

Misschien heb je speciale wensen als het gaat om de pagina-indeling. Je wilt bijvoorbeeld terugkerende tekstblokken op alle pagina’s. Of bijzondere formulieren. Extra beveiliging. Verschillende call-to-actionknoppen (het moment om publiek in actie te laten komen). You name it, we take care of it.

Responsive; ideaal voor elk scherm

Een website laten bouwen betekent bij ons eigenlijk: 3x website ontwikkeling. Want als wij klaar zijn, heb je een site die er anders uit ziet op een smartphone, tablet en pc. Waarom? Omdat de schermen verschillen in grootte. En dus heeft dat invloed op de indeling van je webpagina. Regelen we!

Testen & opleveren

Kies je ervoor een Magento of Wordpress website te laten maken door ons? Dan weet je één ding zeker: als je die opgeleverd krijgt, is alles getest. Tot op de kleinste details. Van knoppen en menu tot Google-functies, downloads, pop-upschermen en meer. Zodra die live gaat, kun jij ermee schitteren.

Digital marketing social media uitbesteden

Op zoek naar een WordPress specialist? Daag ons uit met jouw project op maat

Met onze product configurators kun je jouw store naar the top brengen en het best possible user experience geven aan jouw klanten. Onze product configurators zijn easy to use en give je de mogelijkheid om custom producten te bouwen zonder dat je veel tijd en kost hoeft te investeren in development. Maak gebruik van onze expertise en laat ons jouw product configurator op maat bouwen. Neem nu contact op met ons friendly team om te starten met het bouwen van jouw unieke product configurator!

Rijkere website ervaring

Het integreren van een productconfigurator voor WooCommerce in je WordPress-site kan de winkelervaring voor klanten aanzienlijk verbeteren. Met een krachtige productconfigurator-plugin kunnen klanten producten naar hun smaak aanpassen, waarbij ze kunnen kiezen uit meerdere opties zoals kleur, maat en andere toevoegingen. Dit maakt je online winkel niet alleen interactiever en gebruiksvriendelijker, maar helpt ook bij het verhogen van de verkoop door een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden.

Preview functie

De WooCommerce-productconfigurator-plugin maakt het mogelijk om aanpasbare productopties te creëren met een preview-functie, waardoor klanten hun aanpassingen in real-time kunnen zien. Dit niveau van detail in aanpassing helpt klanten bij het maken van geïnformeerde beslissingen en verhoogt hun tevredenheid over de aankoop. De configurator is eenvoudig te gebruiken en integreert naadloos met iedere bestaande WooCommerce-setup. Het ondersteunt verschillende formulier velden, waardoor uitgebreide aanpassingsopties mogelijk zijn, of het nu gaat om kleding, elektronica of een ander type product.

Blijven updaten

Een ander belangrijk aspect is de bijgewerkte versie van de productconfigurator-plugin voor WooCommerce, die wordt geleverd met verbeterde functies en verbeterde prestaties. Het is belangrijk om onze plugin bijgewerkt te houden om compatibiliteit met de nieuwste versie van WooCommerce en WordPress te garanderen. Daarnaast ondersteunt de plugin een responsief ontwerp, waardoor de aanpassingsopties gemakkelijk toegankelijk zijn op zowel desktop- als mobiele apparaten. Uiteraard zit het onderhouden van onze plugin in ons onderhoudspakket.

Veiligheid van klanten

Bovendien respecteert de productconfigurator-plugin de privacy van klanten en houdt deze zich aan privacybeleid, zodat klantgegevens veilig worden behandeld. Dit is cruciaal om vertrouwen op te bouwen en een langdurige relatie met jouw klanten te onderhouden. Samengevat is het implementeren van een productconfigurator voor WooCommerce op je WordPress-site een strategische zet om meer waarde aan klanten te bieden. Het is een win-winsituatie waarbij klanten genieten van een gepersonaliseerde winkelervaring en bedrijven een toename zien in klantenbetrokkenheid en verkoop. Voor meer informatie over hoe je deze plugin kunt integreren en gebruiken, vraag om de documentatiepagina of neem contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp.

Krachtige custom configurator

Onze product configurators zijn built op basis van plugins die goed werken met WordPress en WooCommerce. Ze zijn compatible met verschillende WordPress themes, zorgen voor een en kunnen naadloos worden geïntegreerd in jouw bestaande eCommerce website. Denk aan zaken als conditional logic, multi-layer configuratie, en products stock management, zodat klanten specifieke productcombinaties kunnen kiezen. Met onze configurators krijg je een ready-to-use customized interface voor jouw klanten.

Website onderhoud en hosting

Heb je een bestaande WordPress website en zoek je een partner voor onderhoud, optimalisatie en hosting? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wij denken ook aan de privacy

Bij Crossmedia House begrijpen we dat privacy en terms belangrijk zijn voor jouw klanten. Daarom zorgen we ervoor dat onze configurators voldoen aan alle privacy- en beleidsregels. Jouw klanten kunnen hun configuraties gemakkelijk opslaan, delen via email of bekijken voordat ze tot aankoop overgaan. Het is een geweldige tool om een customized product configuratie aan te bieden, en we raden het zeker aan voor bedrijven die een unieke en personalized shopping experience willen bieden.

Born to be a winner?

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan