Specialist in zoekmachine optimalisatie in Rotterdam

Om beter gevonden te worden in Google is het noodzakelijk om tijd te steken in de content van je website. Maar het is ook belangrijk om te weten op welke factoren je website verbeterd kan worden zodat Google je website hoog waardeert. Dankzij onze kennis en ervaring weten onze online marketeers precies hoe de website goed geoptimaliseerd moet worden, zodat deze met de tijd steeds hoger zal ranken in de organische zoekresultaten van Google. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor zoekmachine adverteren, zoals Google AdWords.

Dit is echter vaak erg kostbaar. Kies je er niet voor om online te adverteren, dan is zoekmachine optimalisatie de logische keus. Ons advies is echter wel om eerst ervoor te zorgen dat je website zoekmachine vriendelijk is en dat deze mobiel vriendelijk ( responsive ) is opgebouwd. Meer informatie over responsive website ontwikkeling vind je hier.

 

Van meer bezoekers naar een betere conversie: meten is weten

Zoekmachine optimalisatie zal leiden tot meer bezoekers en dat is natuurlijk erg mooi. Maar hier houdt niet bij op. Maar wat als je al die extra bezoekers hebt, maar nog steeds geen conversie haalt? Hier hebben we ook slimme oplossingen voor om te zorgen dat je website niet alleen goed gevonden wordt, maar ook meer afspraken en/of bestellingen zal genereren.

Voordat we met alles beginnen is het eerst van belang om te weten hoe het zoekgedrag is van jouw potentiële klant. Daar kom je achter door GRATIS onze SEO scan aan te vragen voor je bedrijf via onderstaande knop. Bekijk ook eens de voordelen van SEO Rotterdam. Neem contact op voor het maken van een afspraak.