drukwerk specialist in Twente

Welkom bij Crossmedia House, wij bieden goed en betrouwbaar drukwerk aan in heel Nederland tegen de beste prijzen. Door de groei in het aantal internet drukkerijen zie je door de bomen het bos niet meer en weet je ook niet goed welke webshop betrouwbaar is óf de juiste kwaliteit kan leveren. Sterker nog, de meeste online drukkerijen werken met echte drukkers als onderaannemers. Om er zeker van te zijn dat je drukwerk bestelt dat wél voldoet aan je verwachtingen kun je vanaf nu bij ons terecht. Dankzij onze sterke partner netwerk kunnen we alle soorten drukwerk in Twente leveren tegen uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen! Je hoeft je geen zorgen meer te maken of het drukwerk wel goed is, want daar zorgen wij wel voor.

 

Alle soorten drukwerk gratis verzonden in Twente

Een ander groot voordeel van Crossmedia House is dat wij GEEN verzendkosten hanteren voor drukwerk. Ongeacht oplages, papiersoort of levertijd, je drukwerk wordt gratis geleverd op het gewenste adres naar keuze in heel Nederland. Maak kennis met ons en bezoek ons kantoor in Hengelo. Lekker centraal in Twente en naast het centraal station in Hengelo met de mogelijkheid om gratis te parkeren. De koffie staat klaar, zien we je snel?

 

De complete marketing partner in Twente

Naast drukwerk doen we nog veel meer. Print media is slechts één onderdeel van het geheel en daarom specialiseren wij ons crossmedia marketing, waarbij naast offline ook online marketing combineren voor de meest effectieve aanpak. Wil je meer weten over onze crossmediale aanpak? Of gewoon benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak.