Home Google optimalisatie
Let’s collab

Met Google optimalisatie de vindbaarheid van jouw website verbeteren & vergroten

Omdat Google dé grootste zoekmachine van Nederland is focussen we ons volledig op de algoritme, techniek en updates van Google. Met zoekmachine optimalisatie vergroten en verbeteren wij de vindbaarheid van jou website.
E-mail marketing tool

Google optimalisatie in Nederland

Als je een online winkel hebt, is je wens natuurlijk om zoveel mogelijk vindbaar te zijn om méér bestellingen te ontvangen. De beste manier om dat te doen is om goed zichtbaar te zijn in Google. Nederlanders zoeken massaal in Google om een product te kopen of een dienst af te nemen. En hoe meer gerichte bezoekers je hebt, hoe groter de kans dat je een conversie kunt behalen.

Met Google optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website of webshop goed gevonden wordt in de organische resultaten van Google zonder te betalen voor (hoge) advertentiekosten. Wil je toch direct zichtbaar zijn? Lees dan meer over Google Ads.

Kies uit onze SEO pakketten

Met onze SEO pakketten zorgen wij ervoor dat er op de achtergrond continu gewerkt wordt aan optimalisaties zodat je website gericht vindbaar wordt voor jouw doelgroep. Hierbij streven we naar méér conversies in de vorm van aanvragen, bestellingen of contactmomenten.

De vindbaarheid van jou website vergroten begint met een zoekwoorden onderzoek

Zonder data kunnen we niet sturen. Daarom doen we altijd een uitgebreide zoekwoorden onderzoek om te achterhalen hoe mensen zoeken, en hoe vaak dat maandelijks gebeurd. Door een relevante zoekwoorden lijst op te stellen kunnen we deze informatie gebruiken voor het bepalen van de juiste content én een logisch menustructuur.

Het marktaandeel van die ‘andere’ zoekmachines, heb jij ze weleens gebruikt?

Om het allemaal even in perspectief te zetten, volgens de meest recente data heeft Google een wereldwijd marktaandeel van 65,7%, gevolgd door Baidu (13,3%) en Yahoo (9,3%). Kijken we naar Nederland, dan liggen de verhoudingen totaal anders. In Nederland heeft Google een marktaandeel van 93%, gevolgd door Bing (3%) en Yahoo (2,7%). Het is daarom voor de hand liggend dat bij het maken van een website of webshop het verstandig is rekening te houden met een Google zoekmachine vriendelijke opbouw.

Klinkt het nog steeds allemaal abracadabra? Maak een afspraak met een specialist van ons online marketing bureau. We leggen je graag uit hoe we de vindbaarheid verteren van jouw site of shop!

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

Google optimalisatie door Akad

Wat is de potentie in Nederland?

Wist je dat er in Nederland al ruim 15 mln internet gebruikers zijn? En dat ruim 97% van alle internet gebruikers een zoekmachine raadpleegt voor het zoeken naar een product, dienst of om simpelweg informatie te zoeken? Dit zijn slechts enkele feiten die aangeven dat het internet enorm is ingeburgerd in Nederland.

Nu zijn er meerdere zoekmachines in Nederland, zoals vinden.nl, bing en yahoo. Toch is de grootste zoekmachine in Nederland overduidelijk Google met een marktaandeel van ruim 93%!

In verbinding staan

Daarnaast is het belangrijk om je eigen website te zien als een ecosysteem waarin alles met elkaar verbonden is. Zorg dat de structuur van je site dus duidelijk is, met een goed georganiseerd menu en logische links naar andere pagina’s en artikelen. Dit helpt niet alleen bezoekers om gemakkelijk de weg te vinden, maar het verhoogt ook de autoriteit en waarde van uw website in de ogen van zoekmachines. Denk ook aan andere factoren die bijdragen aan online vindbaarheid, zoals het optimaliseren van de URL en het gebruik van social media platforms zoals Instagram en LinkedIn. Door consistent te werken aan deze aspecten, zul je merken dat je website steeds beter scoort in Google en daarmee een grotere autoriteit en meer bezoekers aantrekt.

Content marketing

Voor het optimaliseren van je website in Google en het verbeteren van jouw online vindbaarheid, is het essentieel om te begrijpen hoe zoekmachineoptimalisatie (SEO) werkt.  Allereerst is content marketing een krachtig instrument; het schrijven van relevante en unieke artikelen kan uw website een aanzienlijke boost geven in de zoekresultaten. Het gaat hierbij niet alleen om het plaatsen van content, maar ook om het optimaliseren van elk stukje tekst voor specifieke zoekwoorden. Een gedegen zoekwoordenonderzoek is daarom van groot belang. Zo zorg je ervoor dat je artikelen en pagina’s beter vindbaar zijn voor jouw doelgroep.

What are they searching for?

Na onze gratis SEO scan krijg je advies hoe je de gesignaleerde kansen verzilvert. Door bijvoorbeeld op te sporen waar jouw mogelijke klanten op zoeken: de zoektermen (keywords). En door zoektermen te onderscheiden waarop nog weinig concurrenten gevonden worden.

Welke hulp wil jij?

  • Gratis SEO-scan
  • Samen strategie opzetten
  • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
  • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
  • Technische weboptimalisatie
  • Professionele SEO-tools

SEO bedrijf nodig? Onze SEO scan maakt jou niche markt zichtbaar

Vraag een gratis SEO scan aan en kom achter waardevolle informatie om gevonden te worden in Google!

Vraag hier je gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Op zoek naar een échte SEO specialist? Neem vandaag nog contact op!

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan