Internet marketing bureau

Welkom bij Crossmedia House, het full service crossmediale marketing bureau uit Overijssel met diepgaande kennis en expertise in internet marketing. Onze crossmediale aanpak zorgt ervoor dat u profiteert van online en offline media uitingen om meer rendement te behalen met uw ( internet ) marketing campagne. Zo kunt u ons inzetten voor webdesign, webshop ontwikkeling, grafisch ontwerp, zoekmachine marketing en e-mail marketing. Alle belangrijke instrumenten die u nodig heeft om tegenwoordig succes te behalen en uw omzet te verhogen.

 

Internet marketing in het kader van crossmediale communicatie

Crossmedia House houdt zich uiteraard bezig met crossmedia. De inzet van een succesvolle mix van offline en online diensten voor diverse opdrachtgevers is onze passie! In toenemende mate heeft internetmarketing in dit proces steeds een groter aandeel. Dit heeft te maken met de enorme groei van het internet én de bereikbaarheid ervan voor een steeds groter groep mensen. Het is daarom belangrijk om te weten of internetmarketing ook voor uw organisatie een grotere rol moet gaan spelen of niet.

 

Wat is internet marketing?

Internetmarketing is een breed begrip en de betekenis is daarom moeilijk om exact te omschrijven. Internetmarketing kan als volgt worden omschreven ‘het vermarkten van uw organisatie op het internet met als doel meer naamsbekendheid te creëren en om uw doelgroep gericht te bereiken en deze zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn met uw dienst of product’. Crossmedia House kan u hierin ondersteunen, adviseren en ontzorgen!

 

Heldere communicatie bij internetbureau Crossmedia House

Crossmedia House werkt graag op een gestructureerde en heldere wijze. Dit komt tot uiting in het feit dat al onze opdrachtgevers één contactpersoon hebben om miscommunicatie te voorkomen. Onze marketeers zijn constant bezig om uw doelstellingen op het internet te realiseren. In onze filosofie vormt een heldere en transparante samenwerking de basis van succes. Wij houden altijd intensief contact met onze opdrachtgevers om tijdig en adequaat in te grijpen.