Beter online gevonden worden door zoekmachine optimalisatie

Zoals je waarschijnlijk weet, staat SEO voor Search Engine Optimization ofwel; zoekmachine optimalisatie. Het bestaat uit een verzameling van technieken die – als je het goed doet – afgestemd zijn op jouw doelgroep. Je wilt dat jouw (toekomstige) klanten je webpagina’s beter weten te vinden en dat ze gaan doen wat jij voor ogen hebt. Namelijk; de inhoud bekijken, gaan lezen en/of beluisteren om vervolgens te gaan bellen / mailen / bestellen (afhankelijk van je doel). Dat begint bij de vindbaarheid van je website. Bij een goede vindbaarheid in de zoekresultaten van Google, krijg je niet alleen meer bezoekers maar meer gerichte bezoekers. Samen met onze opdrachtgevers sparren we graag voor de meest effectieve SEO strategie

Gerichte zoekmachine optimalisatie in Google voor het grootste effect

Er zijn veel ‘cowboys’ actief in de ‘SEO-wereld’ en online marketing. Ze beloven gouden bergen, maar laten je vooral bergen betalen (helaas). Crossmedia House is geregistreerd Google Partner. Mede daardoor is onze werkwijze transparant, concreet en resultaatgericht. We gaan grondig te werk om reële marketing- en communicatiedoelen te halen. Daarbij werken we constructief met beproefde technieken, kwalitatieve linkbuilding en content (SEO optimalisatie teksten). Voor meer gerichte bezoekers zetten we daarom effectieve SEO in.

Werken aan reële doelen

We bieden je een gratis SEO scan aan om te analyseren waar je nu staat met je website en/of webshop. Voordat we reële doelen kunnen bepalen willen we weten:

  • Welke zoektermen (keywords) zijn relevant voor jouw doelgroep?
  • Hoe vaak worden deze keywords maandelijks gebruikt?
  • Waar sta je nu in de Google zoekresultaten?
  • Waar liggen kansen op basis van de analyse en jouw wensen?

Om onze werkwijze en de bijhorende investering inzichtelijk te maken, werken wij met drie verschillende SEO marketing pakketten. Deze zijn afgestemd op de verschillende type websites. Uiteraard adviseren wij je graag over welk pakket past bij jouw wensen, eisen en doelen.

Waarom zoekmachine optimalisatie via Crossmedia House?

  • Om veel meer klanten te bereiken
  • Om je naamsbekendheid te vergroten
  • Om te zorgen dat je doelgroep jouw website beter weet te vinden
  • Om inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoekers op je website

Ook op zoek naar een SEO specialisten? Neem contact op met ons.