Hoe de vindbaarheid van uw website verbeteren

U heeft een website voor uw winkel of onderneming of een webshop waar uw klanten een product online kunnen bestellen en daar bent u zeer tevreden over. Toch valt het aantal contact aanvragen of bestellingen tegen. Het aantal bezoekers is laag en u merkt dat uw concurrent het beter doet/ Dan is de kans groot dat uw website of webshop niet goed vindbaar is in Google voor uw klanten.

Google is in Nederland de grootste zoekmachine en dagelijks zoeken miljoenen Nederlanders via deze zoekmachine naar informatie, producten en diensten. Op moment dat u wél goed vindbaar bent in Google zult u namelijk merken dat u meer (gerichte) bezoekers krijgt die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten.

Crossmedia House kan u helpen om uw vindbaarheid te verbeteren met als doel meer naamsbekendheid en meer omzet. Met onze SEO pakketten zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren goed vindbaar wordt voor uw doelgroep. Hoe beter vindbaar u bent in Google, hoe meer nieuwe gerichte bezoekers u krijgt, want dit verhoogt de kans op een conversie.

Uiteindelijk is het namelijk ons doel u meer omzet te genereren. Dit doen wij door eerst te kijken naar het zoekgedrag van uw potentiële klanten. Op basis van deze informatie zullen wij uw website of webshop volledig optimaliseren conform de richtlijnen van Google.

 

Vindbaar worden met onze SEO pakketten

U kunt bij Crossmedia House kiezen uit meerdere SEO pakketten en afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij samen met u de best passende oplossing bieden. Heeft u bijvoorbeeld een normale website? Dan zal ons Basic pakket in de meeste gevallen voldoende zijn. Heeft u een bedrijfswebsite of bent u net begonnen met een webshop? Kies dan het Business pakket.

Ons Professional pakket tot slot is samengesteld voor (grote) webshops met honderden tot duizenden producten. Binnen enkele maanden zult u zien dat u zowel meer bezoekers krijgt op uw website alsmede betere posities van relevante zoektermen in Google Nederland.