Ons reclamebureau in Hengelo inspireert

Er zijn weinig dingen leuker dan mensen kunnen inspireren in het doen van mooie dingen. Wij raken ook geïnspireerd, door de verhalen die klanten bij ons op kantoor vertellen. We willen ons talent daarom graag gebruiken om het beste uit je marketing doelstellingen te halen. Daarin adviseren, begeleiden én realiseren wij diverse reclame uitingen.

Van drukwerk en buitenreclame campagne acties tot het inzetten van e-mail marketing en het ontwikkelen van maatwerk websites. Steeds meer bedrijven en ondernemers ontdekken de kracht van crossmedia. Nog niet bekend met wat we doen? Bekijk dan onze video over de crossmediale aanpak.

 

Om het kort samen te vatten, kun je bij ons terecht voor:

 

Crossmedia House in Hengelo bedenkt en realiseert online en offline marketing campagnes

Crossmedia House is het enige crossmediale reclamebureau in Hengelo. Dankzij onze expertise, het gebruik van slimme tools en een uitstekende samenwerking met de juiste partners ontzorgen wij bedrijven zowel offline als online. Dat kan zijn het vernieuwen van een bestaande huisstijl en deze promoten, het ontwikkelen van een nieuwe website op maat of het starten van een Facebook campagne voor meer naamsbekendheid op social media.

Crossmediaal bezig zijn heet dat. Het voordeel is dat jij één aanspreekpersoon hebt voor al je marketing gerelateerde vraagstukken. Maak kennis met het team en kom langs voor een kop koffie. We zijn altijd druk bezig met nieuwe projecten en die laten we graag aan je zien.